Korting: All-In-One Top Glasvezel 24 mnd

AirPort Time Capsule 2 TB

AirPort Time Capsule 2 TB
Advertentie Prijs
EUR 150,00
Advertentie Geplaatst op
07 Feb. 2016
Conditie725 keer  Bekeken

Beschrijving

Met AirPort Time Capsule, een draadloze harde schijf die naadloos samenwerkt met Time Machine in OS X, kun je een back-up maken van al je waardevolle herinneringen. Het is bovendien een compleet 802.11n Wi-Fi-basisstation dat gelijktijdig actief is op twee frequenties.

Automatische draadloze back-ups.
AirPort Time Capsule heeft een harde schijf van 2 TB en werkt automatisch samen met Time Machine in OS X, en dat vertaalt zich in een ideale, probleemloze back-upoplossing. Er komen geen kabels aan te pas, en je kunt van alle Mac-computers in huis op één centrale plek een back-up bewaren automatisch, draadloos en op de achtergrond.

Eenvoudige configuratie voor iOS en OS X.
Sluit je ADSL- of kabelmodem aan op AirPort Time Capsule en je maakt met behulp van de ingebouwde configuratie-assistent een nieuw draadloos netwerk. Gewoon met een paar tikjes op je iPhone, iPad of iPod touch. Op een Mac gebruik je het ingebouwde AirPort-configuratieprogramma. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.

Supersnel 802.11n Wi-Fi.
Met 802.11n-technologie en een krachtig beamforming-antennesysteem levert AirPort Time Capsule tot 3x sneller Wi-Fi en een krachtiger en helderder signaal. En omdat hij gelijktijdig actief is op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie, maakt je apparaat automatisch verbinding met de best beschikbare frequentie voor de beste prestaties.

Kenmerken

Conditie : Zo goed als nieuw
Type : Overige typen
Levering :
Ophalen of Verzenden (€ 6,95)


Zie ook

Gegevens adverteerder
Menno Brouwer
Lekkerkerk, Zuid-Holland
  E-mail deze adverteerder