3 jaar + €200 Bol.com cadeaukaart

Minigadgets: iPad Camera en SD kaart Connection Kit

Minigadgets: iPad Camera en SD kaart Connection Kit
Advertentie Prijs
EUR 19,95
Advertentie Geplaatst op
07 Feb. 2016
Conditie651 keer  Bekeken

Beschrijving

Met de iPad Camera Connection Kit kun je heel eenvoudig foto s en video s van je digitale camera naar je iPad downloaden, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige iPad-display en ze aan familie en vrienden kunt laten zien.
De kit bevat twee connectors, elk met een andere interface:- De Camera Connector heeft een USB-interface. Steek de connector in de dockconnectorpoort van je iPad en sluit vervolgens je digitale camera of iPhone aan met een USB-kabel (niet meegeleverd). iPhone 3G wordt niet ondersteund.- Met de SD-kaartlezer kun je foto s en video s rechtstreeks vanaf de SD-kaart (maximaal 16 gb) van je camera importeren. Sluit de kaartlezer op je iPad aan en plaats de SD-kaart van je digitale camera in de sleuf.
Nadat je de connector hebt aangesloten, wordt op je iPad automatisch de Foto s-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto s en video s je wilt importeren waarna ze netjes in albums worden geordend. Wanneer je je iPad met je Mac of pc synchroniseert, worden de foto s en video s op je iPad toegevoegd aan de fotobibliotheek op je computer.iPad en de Camera Connection Kit ondersteunen standaardfotostructuren, zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4.

Elders € 29,95


----------------------------- --------- ------- ---- --------------------------------------------------------------- 
U kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal of Bank/Giro overschrijving. Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling. 

De standaard order/verzendkosten bedragen € 2,95 ongeacht hoeveel artikelen u besteld. 

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

Kijk voor meer artikelen op de andere advertenties van Minigadgets KvK# 08175317 - Gadgets en iPod/GSM/Gameconsole-Accessoires!  
  • minigadgets.nl/index.php?action=article&aid=14152&group_id=26&lang=nl

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Overige typen
Levering :
Verzenden


Zie ook

Gegevens adverteerder
Minigadgets
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerder